Undangan Perkahwinan
Syuhada' & Sabri
Ahad, 18 Februari 2024
Bismillahirrahmanirrahim
Dengan rendah diri, kami dari pihak keluarga pengantin perempuan dan pengantin lelaki
ZULHERY BIN JUMAIN & SURIANI BINTI ABDUL KARIM
Dengan segala hormatnya menjemput Tan Sri / Puan Sri / Dato' Seri / Datin Seri / Dato' / Datin / Tuan / Puan / Encik / Cik ke majlis perkahwinan puteri kami
NUR SYUHADA' BINTI ZULHERY & MUHAMMAD SABRI BIN ARIFFIN
Pada
Ahad, 18 Februari 2024
bersamaan
08 Sya'ban 1445
Masa
11:00 am - 3:00 pm
- Menanti hari -
hari
jam
minit
saat
Bertempat di
DEWAN BESAR DARA MUADZAM SHAH
Aturcara Majlis
Jamuan Makan 11.00 Pagi - 3.00 Petang Ketibaan Tetamu 11.00 pagi Ketibaan Pengantin 12.30 Tengah Hari Majlis Bersurai 3.00 Petang
Semoga dengan kehadiran Tuan/Puan dapat menyerikan majlis ini & mudah-mudahan rumahtangga yang dibina ini mendapat keredhaan Allah, dikurniakan zuriat soleh dan solehah serta dipenuhi sakinah, mawaddah wa rahmah. Terima Kasih
Hubungi Kami
IBU
0169415876
BABA
0169453868
SYAHIR
0197561129
MATYIE
0179017406
RSVP
Sila maklumkan kehadiran anda
Your wish
Tulis ucapan

Baki huruf 200

Farinaidyuu
Thailand
Semoga dipermudahkan segala urusan syuu!! bape jam je lagi nk jadi isteri org Aa eksaited 😍 mintakk maaf sngt tk dpt datangg sbb ade hal lagi kt kelantan. semoga berbahagia selalu ya ! jngan lupe update kt ig kawe nk stalk deh 😆
17 Februari 2024
aqish
kuantan
Selamat pengantin baru hada dan husb!!! Dah jdi wife orang dh dia😍😍didoakan semoga segalanya diprmudahkan .. Maaf tak dpt hdir.. Moga masjid yang dibina sentiasa dalam berkah dan rahmat Allah aamiin! Thanks jemput aku😘😘😘 Love you hada! Doakan aku pulak kikikiki
17 Februari 2024
Athirah Twin birthday sama😝
Kedah
Didoakan semoga mahligai yang dibina kekal hingga ke akhir hayat❤️ Sorry tak dapat hadir. SELAMAT PENGANTIN BARU SYU🤍
17 Februari 2024
Umie
Kemaman
Selamat pengantin baru buat syu dan pasangan. Semoga ikatan perkahwinan ni kekal hingga ke jannah.. semoga dipermudahkan segala urusan.. dan semoga rumah tangga yang dibina sentiasa diberkati dan bahagia selalu❤️
17 Februari 2024
faizah
korea
selamat pengantin baru🥰semoga dipermudahkan segala urusan dan menjadikan rumah tangga yang aman dn harmoni😛semoga menjadi isteri yang solehah….congrats kak syu💋❤️❤️
17 Februari 2024
Aina syauqina
Dalam hatimu
Selamat pengantin baru hadaaa,semoga berkekalan sampai ke syurga,nnti majlis aku jangan tak datang pulak ye🤣🤣 tu je bye..terima kasih atas jemputan…dapat lah makan free sehari🤣🤣 k hadaa semoga bahagia 🫰🏻
17 Februari 2024
Ayu shomel 🤪
Ibam hill
Semoga dipermudahkan segalanya, semoga menjadi isteri yang solehah, semoga dikurniakan anak yg shomel2 Soleh solehah ,semoga bahagia with future husband, semoga persahabatan kita kekal selamanya love u hada ♥️🥹..
17 Februari 2024
23 ucapan diterima.